Over ons

Over ons

Ontmoet ons team!

Wij zijn creatief en doelgericht, met oog voor een duurzame toekomst. Samen kijken we 360° met je mee!

Contact

Onze missie is om jouw organisatie te leiden naar een stevige positionering in de markt. Door de inzet van onze kennis en ervaring in marketing en communicatie zijn wij sparringpartner op strategisch niveau en ondersteunend op uitvoerend niveau. Wij zetten jouw bedrijf in zijn kracht. Door bewustwording van kansen, mogelijkheden, duurzaamheid en innovatie, helpen wij met de versterking van jouw merk en marktpositie.

Van strategie tot en met onze voeten in de klei, dit zijn wij:

Anoniem
Nieuwe collega!!
Wij zijn op zoek naar een echte teamplayer, een proactieve MARKETING- EN COMMUNICATIEADVISEUR.

Nieuwe collega!! op LinkedIN

Team Hennie
Hennie Luten
Hennie is creatief en durft hardop te denken. Haar ideeën zijn groots en ontwapenend. Ze zet je aan het denken en motiveert je om schroom los te laten en naar kansen in plaats van belemmeringen te kijken.
Team Andre
André Koers
André is het geweten van het bedrijf. Hij analyseert en vertaalt de grootse ideeën naar werkbare plannen. Hij stuurt bij waar nodig, vindt de juiste partijen om de plannen uit te voeren. Hij organiseert en faciliteert. Hij komt zijn beloftes altijd na en zorgt dat alles binnen de gestelde tijd geregeld is.
Hetty van der Vegte
Hetty van der Vegte
Hetty is een echte procesdenker en strateeg. Stel je een vraag, dan denkt ze eerst na over welke stappen er al zijn gemaakt en welke stappen er nodig zijn om een optimaal resultaat te behalen. Ze trapt op de rem als dit volgens haar nodig is om te kunnen bouwen aan de lange termijn. Stap voor stap neemt ze jou en je omgeving mee naar het afgesproken doel.
Team Jeanet
Jeanet Compagner
Jeanet houdt graag de touwtjes in handen en is een echte doorpakker. Laat haar de boel maar organiseren, dan wordt alles tot in de puntjes geregeld. Ze staat positief en energiek in het leven en zorgt altijd voor de vrolijke noot.
Marije ten Cate
Marije ten Cate
Marije is onze nieuwste aanwinst. Met haar achtergrond in HR ondersteunt ze onze klanten bij arbeidsmarktcommunicatie. Een gedreven en sociale dame met een groot doorzettingsvermogen en nauwkeurig tot ver na de komma!

Nieuwe collega!! Wij zijn op zoek naar een echte teamplayer, een proactieve MARKETING- EN COMMUNICATIEADVISEUR.