Werken bij

Werken bij

Onderdeel uitmaken van het team van LK mediasupport?

Wegens nieuwe langdurige opdrachten zijn wij per direct op zoek naar:

Marketing- /communicatieadviseur

24-32 uur per week

Wat we doen:

LK mediasupport ondersteunt opdrachtgevers bij marketing en communicatie. Wij zorgen voor kracht door bewustwording van kansen, mogelijkheden en innovatie. Dit doen we vanuit een duurzame invalshoek, omdat we morgen belangrijker vinden dan gisteren.

Wij zijn sparringpartners op strategisch niveau en draaien onze hand niet om voor de praktische uitvoering van uitdagende opdrachten. Dat betekent dat wij de ene dag social media campagnes uitwerken, drukwerk coördineren en communicatieplannen schrijven en de andere dag bij onze opdrachtgevers in gesprek gaan over de corporate identity, de inrichting van interne en externe communicatie of over contentplanningen. Alle facetten van marketing en communicatie komen voorbij. En dat niet alleen, omdat we voor zoveel verschillende opdrachtgevers werken, is geen opdracht hetzelfde. Hier valt elke dag iets te leren!

Hoe we dat doen:

Met veel passie voor onze opdrachtgevers! We werken in een klein en hecht team, dat groots voelt omdat wij korte lijnen en een goede samenwerking hebben met onze opdrachtgevers. We werken actief mee aan hun lange termijn strategieën. In ons team werken we samen aan opdrachten en weten we van elkaar wat er speelt. We zijn betrokken, creatief en doelgericht!

We staan voor creativiteit met lef en geven onze opdrachtgevers inzicht in hoe het óók kan. En daar helpen we hen dan bij!

Dit alles met oog op een nog duurzamere toekomst, dat vinden wij belangrijk bij onszelf, maar ook bij onze opdrachtgevers.

Wie we zoeken:

Je omschrijft jezelf als een echte teamplayer; proactief en communicatief sterk. Je bent gewend om op verschillende niveaus binnen een organisatie te bewegen en in staat om opdrachtgevers te voorzien van marketing- en communicatie advies dat ze vooruit helpt.

Daarnaast ben je in het bezit van een HBO diploma (communicatie, commerciële economie) wat maakt dat je kunt adviseren en ondersteunen. Van plan/planning, tot uitvoering en resultaat.

Wat we jou bieden:

  • marktconform salaris, passend bij jouw opgedane ervaring;
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis o.b.v. fulltime dienstverband;
  • een flexibele indeling van je werkdag; thuiswerken is bij ons geen probleem. Kom je liever naar kantoor? Gezellig!
  • werken in een klein en hecht team, dat vaak groots voelt vanwege de korte lijnen en een goede samenwerking met onze opdrachtgevers;
  • er zijn natuurlijk nog veel meer redenen om te komen werken bij LK, deze vertellen we je graag in een kennismakingsgesprek!

Wie je kunt benaderen:

Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met André Koers: andre@lkmediasupport.nl of 06-14 00 40 40.

Nieuwe collega!! Wij zijn op zoek naar een echte teamplayer, een proactieve MARKETING- EN COMMUNICATIEADVISEUR.